IFK Värnamo

För info !!
2024-02-06 15:25

Hejsan alla !
Pga rådande väder ber vi er som kommer utanför stan att tänka en gång extra innan ni beslutar att köra in ,så inget händer.
Håll er borta från Klevaliden och andra backar i den mån det går.

Kör försiktigt!

Intresseanmälan Spelare IFK Värnamo
2024-01-10 16:33

Alla intresseanmälningar sker via anmälningssidan som du hittar via länken nedan.

INTRESSEANMÄLAN SPELARE

GOD JUL !
2023-12-22 14:34

Vi tränare vill passa på att önska er alla en trevlig JUL !

Vi vill tacka tjejerna med föräldrar för en mycket bra genomförd säsong och vi blickar framåt mot 2024.

GOD JUL & GOTT NYTT🎅🏼

Hejsan samtliga!
2023-10-09 13:55

Hej alla !!

Som ni märkte i torsdags efter och lite innan träningen var det KAOS vid hämtning/lämningsplatsen vid konstgräset .

Vi tänker såhär att vi säger till tjejerna att de går den lilla biten genom skogen till grusplanen vid Vallen.

Då slipper tjejerna stå/gå bland irriterade föräldrar som tycker de har förtur och finare bil än alla andra !

På så sätt får vi hem tjejerna tryggt !

Kolla bilden och släpp av och hämta där.

Hör till saken också att vi har den delan av planen när vi tränar som är närmast den platsen.

Respektera och följ detta !!

//Tränarna

Ny plats för tisdagsträningen!
2023-08-31 14:08

From. 5 september tränar vi på Sandgatan (korpenplanen) på Tisdagar.

IFK Värnamo, 23/02 00:01