SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Värnamo
Fotboll

IFK VÄRNAMO F2009
 
Halör Invitiational 2023
2023-11-04 20:44
Lagbild

Det blev en härlig upplevelse i Halör Invitiational med bästa gänget!

Vi lyfter på hatten och tackar alla våra motståndare för riktigt tuffa matcher, alltid roligt att möta nya lag och skapa nya kontakter. Mycket fotbollssnack blev det! 👍

I gruppspelet hade vi följande lag: Lyckå, Sollentuna Akademi, Viggebyholm och LB07, dessa visade sig vara fyra mycket duktiga lag. Vi kämpa på bra och stod upp väl i samtliga matcher, bra försvarsspel och hade många fina anfallskombinationer. 

Vi kom till B-slutspel och kvartsfinal fick vi möta Onsala BK, båda lagen visa ett bra passningsspel och skapa fina målchanser. Efter första halvlek ledde vi med 2-0 och när matchen var slut stod det 2-2 och straffar skulle slås. När den 10:e straffen var slagen stod vi som vinnare, vilken glädje!

I semifinal väntade New Mill. Vi dominerar matchen från start och skapar fina målchanser men det vill sig verkligen inte idag. På matchens sista spark får dom in en lyra i mål. Bollen är rund och det är målen som räknas, men surt var det.
Tjejerna beslutar dock direkt att slåss om 3 platsen, men tyvärr lämnar Lyckå FF WO.
Vi slutar alltså trea i B-slutspelet.
Underbart att se hur tjejerna ta motgångar och knyter näven och komma igen, vi vinner och vi förlorar tillsammans.

Nu tar vi med oss erfarenheterna till försäsongsträningen och säsongen 2024. En riktigt proffsig cup. Maten var grym, tvättservicen likaså. Domare, personal på skolan och arenan, fantastiskt.
Sist men inte minst alla föräldrar som åker ner och hejar, kör bilar fram och tillbaka, tröstar när det behövs.

 

Stort tack!

Spelaransökan IFK Värnamo
2023-08-01 12:16

Är du född 2011, 2010, 2009, 2008 är du välkommen att ansöka till IFK Värnamo säsong 2024 från och med 1 augusti 2023.

SPELARANSÖKAN 13-16 ÅR

 

Vänligen notera att vi inte kommer kunna tillgodose den efterfrågan som finns p.g.a. begränsat antal platser per ålderskull, faciliteter och ledare.

 
Till och med året barnen fyller 12 år tillämpar vi en regel som tillåter högst fyra spelare per ledare.
Skadevi Cup
2023-07-02 20:03

Alltid lika kul att åka på cup, otroligt mycket fotboll blev det, mycket skratt men också en del tårar. Fantastiskt kul att se sammanhållningen i laget, både på och utanför planen. 

 

Resultatet i cupen slutade med uttåg i kvartsfinalen i A-slutspelet.

I gruppspelet blev det vinst med 2-0 mot HGH FC, vinst med 5-2 mot Skultorp IF och i sista gruppspelsmatch mot Falköping KIK blev det oavgjord 0-0, gruppsegrare. Bra tjejer!

I kvartsfinalen ställdes vi mot Vänersborg SK som vi vann med 3-0, tyvärr tog cupäventyret stopp i kvartsfinalen, Säffle SK vann med 2-1.  

Vi gör en bra turnering, tjejerna kliver fram i matcherna med härlig energi och visar att vi kan spela bra fotboll. Det är just dessa matcher vi vill spela, det gör att vi kan fortsätta att utvecklas som spelare och lag. Bra kämpat!!!

 

Vi tackar alla som hjälp till med diverse saker samt alla som har hejat och stöttat oss under cupäventyret. Tränarna tackar även för presenterna!

 

Tränarna

Cupseger i Halmstad
2023-05-19 20:31

Cupseger!!!

Det blev seger i Cup Halmstad efter en grym insats av samtliga tjejer! Vilket lag, vilka tjejer helt fantastiskt bra gjort.

 

Hämtat från Varnamo.nu

"Värnamo hade i sin grupp Uppåkra, Torslanda och arrangörsklubben Snöstorp Nyhem. Efter tre matcher stod Värnamo som gruppsegrare och ställdes i sin semifinal mot ytterligare ett lag från Torslanda.

Där blev det seger med 6 – 5 efter straffar och i finalen väntade återigen Torslanda, men denna gång det lag de hade som motståndare i gruppen. IFK-seger med 3 – 0 och tjejerna kunde jubla."

Träningscamp!!!
2023-04-23 21:07

Vilken träningscamp!! Två dagar med fotboll i fokus men också mycket skratt tillsammans.

Lördagen innehöll videoanlys på IFK-gården, träningspass med fokus på passningar. Efter lunchen spelade vi träningsmatch mot Ljungby IF, vinst med 9-1. Kvällshäng på IFK-gården med femkamp och grillning på schemat. 

Söndagen innehöll ett träningspass med fokus på avslut. På eftermiddagen match spelade vi mot Ekhagen IF, vinst med 3-0.

Underbart kul att se hur tjejerna ta sig an uppgifterna, vilket spel, vilka fajter och vilket engagemang både på och utanför planen, grymt bra!

Vi tackar alla föräldrar som har hjälpt till under helgen.

 

Ledarna

Spelade matcher
Tor 2/11 13:00
3 - 0  
Tor 2/11 09:30
0 - 1  
Ons 1/11 18:20
2 - 3  
Ons 1/11 15:35
0 - 1  
Ons 1/11 09:45
2 - 0  
Tis 31/10 14:30
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer