SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Värnamo
Fotboll

Halör Invitiational 2023
2023-11-04 20:44
Lagbild

Det blev en härlig upplevelse i Halör Invitiational med bästa gänget!

Vi lyfter på hatten och tackar alla våra motståndare för riktigt tuffa matcher, alltid roligt att möta nya lag och skapa nya kontakter. Mycket fotbollssnack blev det! 👍

I gruppspelet hade vi följande lag: Lyckå, Sollentuna Akademi, Viggebyholm och LB07, dessa visade sig vara fyra mycket duktiga lag. Vi kämpa på bra och stod upp väl i samtliga matcher, bra försvarsspel och hade många fina anfallskombinationer. 

Vi kom till B-slutspel och kvartsfinal fick vi möta Onsala BK, båda lagen visa ett bra passningsspel och skapa fina målchanser. Efter första halvlek ledde vi med 2-0 och när matchen var slut stod det 2-2 och straffar skulle slås. När den 10:e straffen var slagen stod vi som vinnare, vilken glädje!

I semifinal väntade New Mill. Vi dominerar matchen från start och skapar fina målchanser men det vill sig verkligen inte idag. På matchens sista spark får dom in en lyra i mål. Bollen är rund och det är målen som räknas, men surt var det.
Tjejerna beslutar dock direkt att slåss om 3 platsen, men tyvärr lämnar Lyckå FF WO.
Vi slutar alltså trea i B-slutspelet.
Underbart att se hur tjejerna ta motgångar och knyter näven och komma igen, vi vinner och vi förlorar tillsammans.

Nu tar vi med oss erfarenheterna till försäsongsträningen och säsongen 2024. En riktigt proffsig cup. Maten var grym, tvättservicen likaså. Domare, personal på skolan och arenan, fantastiskt.
Sist men inte minst alla föräldrar som åker ner och hejar, kör bilar fram och tillbaka, tröstar när det behövs.

 

Stort tack!


Nyhetsarkiv
Skadevi Cup2023-07-02 20:03
Cupseger i Halmstad2023-05-19 20:31
Träningscamp!!!2023-04-23 21:07
 
Våra sponsorer